top of page

Julien C. H. Andersen
Et liv i tro, kærlighed, medfølelse

og i Gud

Mirakler og advarsler:

"Mirakel" kommer fra det latinske ord "mirari", at undre sig. I dag forekommer
der stadigvæk mirakler og advarsler, hvilket Julien oplever efter bøn.

  Julien modtager til tider advarsler som han bliver bedt om at give videre til mennesker, der har opsøgt ham for en clairvoyance eller til en Spirituel aften, hvor der også optræder mirakler eller rettere sagt: bliver lovet mirakler. 

Mirakler: Optræder både til en clairvoyance eller efter de spirituelle aftner, hvor der er bøn og meditation, hvor aftenen afsluttes med forbøn for syge og lidende mennesker.


En kvinde sidst i halvtredserne fik at vide, at hun skulle tjekke sine bryster, da der kunne være noget under opsejling. Kvinden blev selvfølgelig oprevet. Men hun fik tjekket brysterne hos lægen, og der var intet galt.  Et år efter var hun til lægeligt tjek, og der blev fundet en ondartet knude. Hun blev hurtigt opereret og brystet fjernet. Desværre havde kræften bredt.
  Som altid når nogen lider eller når sygdom truer, bedte Julien inderligt for kvinden. Beskeden han hørte var. "Hun får et mirakel."
   Beskeden var sand. I dag et par år er kvinden rask.


En anden kvinde omkring de tredive år led af dårlige nyrer, og det udviklede sig katastrofalt. Til sidst var der ikke mere at gøre, og familien og hun fik besked på at forberede sig på det uundgåelige. Det  var en skrækkelig situation. Der blev bedt for kvinden, og beskeden var: ”Forvent et mirakel.”

  Men tiden var knap, dagene gik og kvinde var døende. Alligevel må det ikke have været meningen, at hun skulle dø.
  Miraklet skete. I sidste time fandt man en organdonor, og kvinden lever den dag i dag i bedste velgående.
-
Advarsler: Optræder både ved clairvoyancer og Spirituelle aftener.

En ældre mand fik at vide, at han skulle stoppe med at køre motorcykel, for ellers ville det ende med en ulykke. Manden stoppede med at køre motorcykel.

 

En ung mand der var et multitalent og som havde meget travlt, og med alt for mange jern i ilden, fik besked på at geare ned, hvis han ville blive ældre. Det gjorde han ikke. Han tog beskeden fortørnet op og fortsatte som før. Et halvt år efter døde han til familiens store sorg.

En kvinde, smuk og i sin bedst alder fik besked på, at hun skulle droppe sin prestige omkring mandlige bekendtskaber, altså det at ville have en mand, der var noget ved musikken, hvis hun ville leve i et kærligt forhold med en mand. I modsat fald hvis hun fasthold at ville have prestige, ville det blive hendes nemesis. 

Oftest handler advarslerne om, at mennesker skal slippe deres begær eller adfærd.
-

Mirakler og åbenbaringer kender man fra den tidlige middelalder. Dengang var det hovedsalig religiøse skikkelser der havde oplevelserne. Op gennem middelalderen skiftede billedet og det blev kvinderne, der overtog pladsen med at opleve åbenbaringer, visioner og profetier. I 1900-tallet eksploderede åbenbaringerne og det forekom i et stort antal.
  I dag er det almindeligt at selv børn og teenager har visioner.
  Den katolske kirke anerkender i dag åbenbaringer, visioner, profetier og mirakler både hos religiøse og private personer. Kun yderste sjældent har den katolske kirke fordømt disse oplevelser hos private personer og kun, hvis de var af kontroversiel karakter.
  Det er ikke bare kristne, men også ikke troende fra andre religioner tiltrækkes af disse overnaturlige eller åndelige ting. *


* Kilde: Katolske mirakler gennem to årtusinder af Lene Stæhr og Alec Due kap. s. 186

 

Hånd.jpg

 

 

 

 

 

Modtaget 7.12. 2019.
"Mirakler, advarlser, og profetier får , for at I skal tro på Mig, den ene Gud og Min søn Jesus Kristus. De er Mit visitkort.

  Gå fremad med kærlighed, hengivenhed og tro for I er alle børn af den Ene."

jesus-hagia-sofia.jpg
bottom of page