top of page
Boganmeldelser - Profetens dagbog - Guddommelige profetier - Julien C. H. Andersen

Julien C. H. Andersen
Et liv i tro, kærlighed og i Gud

Boganmeldelser:

 

1. Profetens dagbog anmeldt i Astrologimagasinet nr. 1 - 2013.

2. Guddommelige profetier anmeldt i Astrologimagasinet nr. 2 - 2013.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

1. Profetens dagbog anmeldt i Astrologimagasinet nr. 1 – 2013.

”Julien C. H. Andersen

Bogen beskriver nogle grund læggende leveregler kanaliseret af ”GUD” til bogens forfatter. Den omhandler personlige samtaler med ”GUD”, hvor forfatteren indimellem stiller spørgsmål, eller ligefrem fører en dialog. Det skal pointers, at det ikke er en bog, der tilhører en bestemt trosretning, og det vigtigste budskab i bogen er kærligheden, og kærligheden tilhører hele menneskeheden og ingen bestemt tro eller religion.
 

Profetens dagbog handler om det personlige liv og den kærlighed, visdom og fred, vi ønsker at have til andre, og sidst, men ikke mindst, også til os selv. Bogen er opdelt i forskellige emner som f.eks.: Kærlighed, sorg, familien og dig eller ”At overkomme livet”. Den kan faktisk bruges som opslagsbog, men fortjener at blive læst i sin fulde længde. Det er lidt af en usædvanlig form for kommunikation, der kommer vidt omkring ”GUD” og selve livet.
 

Bogen er skrevet i en fortælleform, der ikke skulle være selvvalgt. Forfatteren skriver i sit efterskrift, at der, hvor meningen af budskabet har været uklart, er der blevet stillet spørgsmål, og ”GUD” har givet svar.”
 

2. Guddommelige profetier anmeldt i Astrologimagasinet nr. 2 - 2013

"Julien C.H. Andersen

I sidste nummer af Horoskopet blev forfatterens første bog ”Profetens dagbog” anmeldt. Her i sin anden bog får Julien C.H. Andersen på en rejse rundt i Indien en indre besked: ”Når du kommer hjem og er færdig med din bog (Profetens dagbog), skal du i gang med din næste bog. Du vil skrive den på bare en måned. Så du får travlt.”
 

“Guddommelige profetier“ er kanaliseret af den Gud, der har mange navne. Uanset hvad vi kalder ham, er han én og samme Gud. Den er en global fortsættelse af ”Profetens dagbog”. Bogen er opdelt i to dele, hvor første del er et kig ind i fremtiden for de enkelte verdensdele, og herunder nogle af landene. Der er også et kig ind til den magtfulde Vatikanstat, men ingen forudsigelse for det kommende paveskift.
 

Anden del handler om demokratiet. Her bliver Guds dybere mening beskrevet med demokratiet og dets historie, samt menneskets anvendelse af demokratiet i det daglige liv. Her kan vi bl.a. læse om ”Barnet og demokrati”. Bogen slutter med spørgsmål fra Julien og svar fra Gud.
 

 

Bogen kan ses som et indblik i og en forståelse for, at vi alle hænger sammen i et stort puslespil, og hvis én brik mangler, er det ikke en fuldkommen og harmonisk Jord, vi lever på. Bagerst i bogen findes der noter til de personer, der omtales i bogen.”  

jesus4.jpg
bottom of page