top of page

Profetier - Forudsigelser

kors.jpg
jesus4.jpg

Julien C. H. Andersen
Et liv i tro, medfølelse, kærlighed og i Gud

Ældre profetier - forudsigelser lagt ud på Facebook:


Oversigt over forudsigelserne:
1. Vatikanstaten 2012.
2. Israel 2012.
3. Kina 2012.
4. USA 2012.
5. Rusland 2012.
6. Danmark 2012.
7. Eu og briterne ud af EU. Den 17 juli 2016.
8. Hvis Trump vinder valget. Den 5 november 2016.
9. Trump vinder. Den 8. november 2016.
10. Verdens skæbne ændre sig. Den 8. november 2016.
11. Israel og Trump. Den 9. november 2016.
12. Trump vil ændre verden til det værre. Den 9. november 2016.
13. Trump en fælde. Den 9. november 2016.
14. Trump og politik. Den 9. november 2016.
15. Forretningsmanden Trump. Den 11. november 2016.
16. Trump er ikke et nyt fænomen. Den 11 november 2016.
17. USA tabte. Den 12 november 2016.
18. Magtfaktor. Den 12 november 2016.
19. Trumps embedsperiode. Den 12 november 2016.
20. Demokratiet til det værre. Den 12 november 2016.
21. Der bliver krig i verden. Den 14 november 2016.
22. Trump: Konsekvenserne af magt. Den 11. december 2016.
23. Trump og magt. Den 13. december 2016. 
24. Danmark skal i krig. 2 februar 2017.
25. Donald Trump og avisoverskrifter. 14. april 2017.

Det er muligt at læse flere forudsigelser i bogen ”Guddommelige profetier.” I alt 66 lande over hele jordkloden har fået deres skæbne og rolle, herunder demokratiets fremtid på verdens scene forudsagt af mig i 2012.

 

Følgende forudsigelser er lagt ud på Facebook:
25. Donald Trump og avisoverskrifter. Den 14 april 2017.
”Donald Trump kommer til at lave avisoverskrifter verden over inden længe. Emnet bliver krig. Verden kommer til at stå i flamme. Danmark bliver ramt: Mange enker, mange døde overalt.”

 

24. Danmark skal i krig. Modtaget den 19 december 2016. Lagt ud på Facebook den 2. februar 2017.
 ”Der bliver krig. Danmark skal i krig.
  I bliver ikke krigszone.
  Alle må bære ofre – også jer.
  Endnu har verden ikke lært lektien, der skal læres. I havde opnået langt mere ved at gå den fredelige vej. Krigens vej er lidelsernes vej. På den vej er der døde, enker, lidende og veteraner.
  Heltene kommer i himlen, håber I. Taberne kommer ned i helvedet.
  Forstå at I alle er tabere. Der er ingen vindere i en krig. Krig er magt og vold. Magt og vold river ned. Kærlighed og fred bygger op. Det er her, at I har velstand og velfærd.
  Lyt Julien! Den lektie verden skal lære, har mange lært. Endnu mangler mange at lære lektien – også i Danmark og dem, der er med i krigen.
  Lyt nu for det bliver svært, det, Jeg siger nu: Alt begynder og ender med jer selv. Krig og fred starter hos jer selv, ikke hos jeres nabo.
  Krigen vil koste Danmark dyrt. Der bliver fred efter krigen, varig fred.”

23. Trump og magt. Den 13. december 2016.  
”Trumps politik er magt. Magt er egoisme, egeninteresser. Magten vil sig selv først, dernæst sig selv igen. De er andre er midlet til at pleje egeninteresserne.
  Når vi taler om politik, taler vi om magt. Taler vi om demokrati, taler vi om næstekærlighed. Det er forskellen på politik og demokrati. Og stop så lidt. Demokratiet havde vind i sejlene. Havde er datid. Demokratiets tog er langt. Hvert land har en vogn koblet til toget.
  Og hvorfor så det?
  Fordi og svaret er ganske enkelt. En forretningsmand og nu en politiker som Trump er med i vognen, USA´s vogn fordi…
  Og nu kommer svaret. Der er andre i USA´s vogn, der udøver demokrati. De har det svært nu. En dag i ikke så fjern fremtid skal de igen have vind i sejlene.”

22. Trump: Konsekvenserne af magt. Den 11. december 2016.
”Himlen bliver mørk. Solen gemt væk.
  Vid at alt står skrevet. Intet er nyt under solen, heller ikke det, der er skjult i mørket.
  Trump og hans lige kendes af Mig. Hvad deres hjerter skjuler, ved de ikke engang selv. Hvad der er åbenbaret af Mig, er skjult for mennesket.
  Trump vil ødelægge det præsident image USA har opbygget. Han er snart historie. Han får en meget kort embedsperiode.
  Det Jeg siger nu gælder: Magt vil have magt. Magt skaber ufred, det har det altid gjort. Endnu har I ikke lært af historien, og det er derfor at I bliver ved med at gentage fortidens fejl. Overalt har I monumenter over magten, men I glemmer omkostningerne ved den og de skade den har påført jer og menneskeheden. Ikke en familie går ramt forbi, hvis I dykker ned i jeres families historie. Alle har I forfædre eller mødre fra fortiden, der har været ramt af magtens svøbe. Spurgte I dem, ville de svare jer, at magten er af det onde, og at der intet godt kommer ud af den.
  Trump i sig selv er ikke ond. Det er magten og konsekvenserne af den, der er ondskaben. Ingen hverken en præsident, en skolelærer eller en familiefar kan skabe et land, en klasse eller en familie med magt. Det kræver kærlighed at skabe et land, en skoleklasse eller en familie. Magt nedbryder, kærlighed opbygger. Det kræver visdom at opbygge et land, en skoleklasse eller en familie. Bare tænk på alle de familier hvor far, mor og børn har måtte skilles. Havde de haft kærlighed og visdom, var de ikke blevet skilt.
  Når vi taler om et land eller en skoleklasse gælder det samme. En præsident eller en skolelærer har samme funktion som en familiefar. Han må holde sammen på familien, ligesom en skolelærer må holde sammen på klassen og en præsident må holde sammen på landet. Uden kærlighed og visdom går det ikke.
  Og hvad er så visdom?
  Visdom er kærlighed. Jo mere kærlighed, jo større er visdommen. Kærligheden er murstenene i præsidentens hus, i lærens klasselokale og i faderens hus. Mørtelen der holder murstenene sammen er visdom. Magt har hverken mursten eller mørtel til at bygge et hus. Magt kan kun rive ned, og det den river ned er kærligheden og visdommen, som tidligere generationer har opbygget. Det er derfor at magt giver lidelser og sorger.
  Lad os igen tale om Trump. USA vil have storhed. De vil være store ikke bare i verdens øjne, også i deres egne øjne. Det er derfor at de har valgt Trump som præsident for at få nogle af deres værdier tilbage.
  Tilbage er et tilbageskridt. Kærlighed og visdom går fremad. I kan ikke gå tilbage. Det er fortid. I kan kun gå fremad og skabe i kærlighed og visdom. Det er det alle demokratiets fædre og mødre har gjort, uanset om de har været præsidenter, skolelærere eller familiefædre eller mødre.
  Glem det ikke. I skaber med kærlighed. I river ned med magt. Det gælder alle, uanset om I er fædre, mødre, lærere eller præsidenter.” 

21. Der bliver krig i verden. Den 14 november 2016.
”Der bliver krig i verden. USA står altid alene. Det gør de også her.
  Flammer vil komme og gå. Røg vil formørke solen. Kvinder vil græde, mænd vil dø og verden vil bestå. Ikke den verden I kender i dag. Den er snart fortid.
  Og af asken som en fugl fønix skal solen oplyse en ny og bedre verden. 
  Hvad der var, er ikke længere. Hvad der kommer, kender I intet til. Demokratiet havde vind i sejlene.
  ’Havde’ er fortid. Det var alt.”

20. Demokratiet til det værre. Den 12 november 2016.
”Trump vil ændre demokratiet til det værre. Han er forretningsmanden ikke en politiker. Forretning og politik hænger uløseligt sammen.
  Politik sætter regler op for forretningsmanden. Forretningsmanden vil og mange forsøger at omgås politikernes regler for forretning. En forretningsmand som præsident er at sætte en ulv ind i en slikbutik. At sætte en politiker ind som præsident, er at sætte en til at bestyre slikbutikken. Verden er en slikbutik for forretningsmænd. Det køber og sælger slikket for at få profit. De fattige har ingen købekraft. Det har de rige.
  Demokratiet tjener de fattige. Det er næstekærlighed. Forretningsmanden tjener sig selv først, dernæst dem der har penge. Politikeren og forretningsmanden trækker i hver sin ende af tovet. Sådan er det. Sådan har det altid været og det er sandheden.
  Verden er rig. Politikernes opgave er at fordele rigdommen. Forretningsmanden samler dem sammen. Ulighed består. Det giver profit.
  En dag i ikke en så fjern fremtid vil demokratiets tog køre stærkt. Der vil ske store landvindinger til menneskehedens velfærd. Velfærd er indre værdier. Velstand er ydre værdier. Mennesket klatre ikke op i demokratiets togvogn, hvis ikke det de indre værdier med sig.”

19. Trumps embedsperiode. Den 12 november 2016.
”Nu skal vi tale om fremtiden. Trumps embedsperiode bliver kort. Mange vil som ham. Mange vil ikke som ham.
  Fremtiden for USA bliver efter Trump en efterrationalisering. Skeletterne skal komme ud af skabet et for et.
  Billedet, det selvbillede USA har af sig selv, er et drømmebillede. Det rige tager fra de fattige, og de fattige vil være rige.
  Hvor vil I hen med det?
  Det var, hvad man gjorde i middelalderen. Uanset om USA vil være med eller ikke, er verden på vej hen mod en global verdensorden. Toget er sat af Sokrates for længe siden. USA er kun en vogn på toget. Den kan kobles fra eller til toget. Lokomotivet er næstekærlighed, og her er USA, selv om mange tror det ikke lokomotivet. Hver eneste land har en vogn, hvis de udøver demokrati spændt efter lokomotivet. Indbyggerne er passagere i det pågældende lands vogn. Politikerne er tjenerne, dem der servicere passagerne.
  Det tog, demokratiets tog vil sejre på jorden, for lokomotivet er næstekærlighed. Det er Min vilje. Den vilje kan I finde i alle de hellige bøger. Den er Min lov, der står nedfældet i de bøger. Den lov er næstekærlighed, og det er, hvad demokratiet handler om.
  Trump er passager i USA´s togvogn på demokratiets tog. Langs jernbanelinjen er der mange grave efter passagerne, der engang var på toget, ligesom der er monumenter over store politikere, der udøvede demokratiet.
  Ingen, hverken passagerne eller politikerne undgår deres egen grav eller det monument de bygger. I fremtiden i en ikke så fjern fremtid vil der komme store politiske monumenter langs den jernbanelinje. Trumps monument eller grav er ikke i blandt dem.”

18. Magtfaktor. Den 12 november 2016.
”Donald Trump er en magtfaktor. Clinton var en magtfaktor. Alligevel er der en forskel. Magt kan bruges i det dårlige tjeneste.
  Og hvad mener Jeg så med det?
  Svaret er enkelt. Det er simpelt. Egeninteresserne, hvis magt bliver brugt til at fremme egeninteresserne er det af det onde.”

17. USA tabte. Den 12 november 2016.
”Clinton var vinderen. Det er en æra i det politiske USA, der er forbi nu.
  Clinton vandt. Clinton tabte, USA tabte. Verden af i går er væk for altid. Trump er af i dag. Han er væk i morgen, en fodnote i historiebøgerne.  
  Lad jer ikke narre af ham, af magtens politikere. De vil det med ord. Handling kniber det med.”

16. Trump er ikke et nyt fænomen. Den 11 november 2016.
”Lyt og forstå! Trump er i verden. Verden er i ham. Han er ikke et nyt fænomen. Han er den amerikanske drøm på godt og ondt. Det er det de færreste, der har gennemskuet. Drømmen lever. Drømme dør. Det vil de altid gøre, også den amerikanske drøm.
  Om tusinde år er Amerika et kontinent, der er helt anderledes end i dag. Indbyggerne har bevæget sig væk fra drømmen, væk fra håbløse fatamorganaer.
  Fremtiden er ikke Trumps eller amerikanernes. Den er Min. Hvad de har sået, vil de høste. Så langt så godt.
  Trump til den tid er en fodnote i historiebøgerne. En nødvendig fodnote, på ingen måder en glorværdig fodnote.
  Og hvad er så en glorværdig fodnote?
  Spørger I Mig så er en glorværdig fodnote en kærlig og fredelig fodnote. Desværre er det, de andre I taler om og husker, fordi de havde drømme der i dag er blevet til støv. Sådan vil det også gå med Trump og andre magtfulde politikere. Deres visioner og drømme bliver til støv.
  Lad Mig give jer et par eksempler: Hitlers tusind år rige er væk. Romerriget er væk. Mægtige civilisationer har før set dagens lys og er, gået i glemslen, trukket ned i tidens støv.”

15. Forretningsmanden Trump. Den 11. november 2016.
”Trump som politiker er forretningsmanden. Med en forretningsmand i det Hvide hus handler det om profit, ikke næstekærlighed eller hvad tjener de fattige, dem der står uden for de rige og velbjærgede.”

14. Trump og politik. Den 9. november 2016.
”Trump vil vende op og ned på politik. Verden af i går er slut. Verden af i dag ser anderledes ud og verden af i morgen ejer ingen.
  Lyt! Clinton ville magten. Det har alle præsidenter ville og de har brugt den.
  Trump er magt.
  Forstå den forskel: En ting er at ville magten, noget andet er at være magten.
  Vil I være store så gør kærlighed. Den gør jer store. Magt gør jer små.
  Clinton er ude. Trump er inde, tror han. Dagen i morgen er ikke hans. Den er Min. Fremtiden er Min.
  Jeres historie bøger er fulde af, at I vil en ting, resultatet blev et andet. Resultatet afhænger af, hvad I har sået, ikke hvad I vil. Det er essensen i Mit budskab.
  Bruger I magt for at opnå fred, får I krig. Fylder I lommerne ved at tage fra andre, skal der tages fra jer. Begår I uretfærdigheder, skal uret blive gjort mod jer. Snakker I falsk, skal I få falskhed igen.
  Forstå at hvad I sår, det høster I. Det gælder også Donald Trump og USA. Politik er magt. Demokrati er næstekærlighed. Den begynder i familien, hos vælgerne. Stop så lidt. Meget få præsidenter har udøvet demokrati. De har udøvet politik.
  Og hvad mener Jeg så med det?
  Politik er magt. En politikere siger en ting og gør noget andet. Eller sagt på en anden måde: Han lover næstekærlighed, men udøver magt.
  Lad Mig give jer et eksempel: Hillary Clinton lovede at skabe vækst hos de fattige, give dem bedre vilkår. Det er et valgløfte. Det samme valgløfte har Trump afgivet. Ingen af dem kan holde disse valgløfter, som skulle være næstekærlighed. I stedet ender de med at udøve magt, at undertrykke dem, de ville hjælpe.
  Og hvorfor så det?
  Svaret er enkelt. Det er simpelt. De har sået magten, selv om de snakker om at hjælpe. I skal kende dem på deres frugter, deres handlinger – ikke på deres ord.”

13. Trump en fælde. Den 9. november 2016.
”Donald Trump er en fælde for USA. Det finder de snart ud af. De gode gamle dage er væk for det amerikanske folk. Trump kan ikke genoplive dem eller den amerikanske drøm. Det var og bliver en drøm.
  Rig er rig. Fattig er fattig. Den der har meget, skal gives meget. Den der intet har, skal fratages det sidste også.
  Og pas så på! Den der har kærlighed, skal gives meget. Den der ingen kærlighed har, skal fratages selv det sidste.
  Lyt! Kærlighed får hjulene til at snurre rundt på hele jorden. Uden kærlighed har I intet. Da er I fattigere end fattig.
  USA I er store på drømme. I er fattige på kærlighed. På dem kan I ikke bygge jeres fremtid. Det vil I finde ud af. De gode gamle dage er for evigt forbi. Jeg vil det sådan. Jorden skal blive én jord for alle, ikke kun for amerikanere med dårlige drømme.
  I har valgt. I har valgt en blind vej. Alt hvad der har med magt og ufred at gøre ender blindt. Den mangler alt det, som kærligheden er rig på. Næstekærlighed er den eneste vej fremad. Den eneste farbare vej fremad.”

12. Trump vil ændre verden til det værre. Den 9. november 2016.
”Lyt! Det Jeg siger nu er vigtigt. Donald Trump vil ændre verden til det værre. Det har Jeg sagt tidligere. 
  Lyt så! Der vil blive krig nu. Det vil trække flammespor hen over jorden. USA skal blive en slem dreng i klassen af demokratiske lande. Ikke mange vil være dets allieret.
  Når det er sagt, skal også siges: Donald Trump vil lære det amerikanske folk en lektie som de aldrig glemmer. Verdens rolle og USA´s rolle bliver nu byttet om. Nok er verden lille i det amerikanske folks øjne. Det ændrer sig nu. De skal få at føle, at de er små i verdens øjne og visa versa.
  Krige kommer og går. Alle skal huske, at krigen foregår i dem selv. Verden er et spejl af jer selv. Det I søger og ser i verden, har I selv. Led og I skal finde.
  Mit budskab i dag er fred. Alligevel taler Jeg krig. Ikke en nødvendig krig. I har valgt det sådan.
  Og hvordan det?
  Mange, alt for mange har støttet Amerika i årenes løb. Det slutter nu. Det skulle have sluttet for år tilbage.”

11. Israel og Trump. Den 9. november 2016.
”Israel vil med Trump som præsident gå gyldne tider i møde, når vi taler om fred. Det Israel har tørstet efter så længe, skal de få, hvis de selv gør arbejdet.
  For Trump er Israel en fjern planet. De koster dyrt på budgettet.
  Trump er magt. Med ham går Israel gyldne tider i møde, hvis de gør som ham. Magt er en sur frugt. Fred er en sød frugt.
  Hvorfor siger Jeg så, at Israel går en gylden fremtid i møde, hvis de gør magten og ikke freden?
  Trump vil magt. Israel vil magt. De er allieret. Alligevel står de milevidt fra hinanden. Det er skidt for mange som vil magten.
  Og hvorfor så det?
  Magt opretholder balancen i Mellemøsten. Uden USA´s bliver Israels balance i området forrykket. Det skal lære at stå alene mere end nu. Dermed har landet to valg: Magt eller krig som hidtil eller fred.
  Vælger de freden er dens fremtid gylden. Vælger de magten og ufreden som hidtil, går de hårde tider i møde.
  Lad os tale om det amerikanske folk. Det er blevet splittet med Donald Trump. Sådan skal det være. Magt splitter. Fred samler.”

10. Verdens skæbne ændre sig. Den 8. november 2016.
”I dag ændre verdens skæbne sig til det værre. Donald Trumps sejr er mørkets sejr. Forstå at mange vil det sådan. De lever i angst; angst for at gøre det godt, angst for at elske dem selv og deres næste.”

9. Trump vinder. Den 8. november 2016.
”Trump vinder i dag. Det er Min vilje, at I høster, hvad I har sået. Det gælder for alle.”

8. Hvis Trump vinder valget. Den 5 november 2016.
”Hvis Trump vinder valget, og det gør han, så ændre verden sig dramatisk til det værre. Det behøver man ikke være profet for at kunne forudse.
  Trump står for magt, er sig selv nok og vil have. Det er en farlig cocktail. Den har intet med næstekærlighed eller hjertets dyder at gøre – og det får verden at mærke.
  Når det er sagt, skal det også siges, at det er det størstedelen af det amerikanske folk vil: De vil have magt og er sig selv nok; vil sig selv først og vil have. I Mine øjne er det et tilbageskridt. Det amerikanske folk er nået et stykke. Med Trump går de tilbage.
Trump er ikke leder: Han er en magtfaktor. En leder er en tjener, en tjener i næstekærlighed og fred. Hvad vil I med en leder, der skaber ufred?
  I ved det ikke!
  Lad Mig give jer svaret. Det er fordi, I vil være store. I tror, at magt; at ville sig selv først, at have, kan I få ved at skabe ufred. Det er forkert. Skab fred og I skal få. Giv og I skal gives.
  Magt og ufred begynder med jer selv. Fred og næstekærlig begynder ikke hos jeres nabo, men hos jer selv. Nu skal verden mærke med Trump, hvad det vil sige, at ville sig selv først. Den lektie kunne det amerikanske folk have været foruden, hvis de havde tænkt på andre end sig selv først.”

7. Eu og briterne ud af EU. Den 17 juli 2016.
”Lyt! Briterne er trådt ud af EU. Det er der årsager til, mange endda. Englands historie går langt tilbage. De er stolte af deres historie og land. At blive underlagt fremmede og i det her tilfælde EU, er den væsentlige årsag til, at de forlader EU.
  Landet, hvis vi taler om England, har stolte traditioner. De har været vant til at herske, og mange vil gerne have den position tilbage. Det er fortid. Den bliver aldrig genoplivet.
  Fremtiden den ser anderledes ud end den, briterne tror og håber på, nu da de er ude af EU. Landet bliver fattigere end nu. De får store problemer at kæmpe med, problemer som var lettere at håndterer, da de var i EU.
  Lad Mig give et eksempel: Arbejdsløsheden. Den har tidligere været et stort problem i England. Mange har levet under fattigdomsgrænsen, selv om de har haft et arbejde, og de der ikke havde arbejde, kunne ikke overleve på understøttelsen eller mangel på samme. England har altid haft problemer med at støtte de dårligst stillede i samfundet. Det har EU hjulpet med at forbedre. Der er dog stadig lang vej i nu.
  England dyrker klasseforskelle. Udmeldelsen af EU er et fint eksempel på det.
  Når vi snakker om fremtiden, så er den anderledes end det, Briterne tror og håber på. De bliver aldrig medlem af EU igen. Briterne bliver fattige nu. De bliver selvstændige. EU tabte, da de meldte sig ud. I morgen er EU langt rigere uden briterne. Hvad EU tabte, vinder EU på den lange bane.
  England er mere end England. Det er også Skotland og Wales. De vil noget andet end England. Ikke at det er let at være de små sammen med en stor ulv. For England er en ulv. Den vil sig selv først og de andre til sidst. Det vil den være i mange århundrede endnu.
  Selv lam kan tæmme en ulv. Det er arbejderklassen et godt eksempel på. De har desværre glemt lektien og må tage turen endnu engang. Nok om det.
  England! Du har dine traditioner. Nogle er af de gode, andre er de dårlige. Holder I fast i de dårlige og kaster de gode ud, ender I på møddingen. Så galt går det dog ikke. Men de gode tider er slut. Længe skal det vare, førend I igen sidder til højbords med dem, der vil jer det godt. Dem der viser jer en anden vej end den, I nu har valgt.
  Skotland! Langt er du nået. Langt har du endnu at gå. Kæmp for det der er i jeres hjertet. Det er vejen fremad. Meget skal gives jer, dersom I går hjertets vej og ikke egoismen. Det er den vej, briterne har taget.
  Wales! Lille er du. Tungen på vægtskålen kan du blive. Bed ikke om mere end du kan bære. Vær tilfreds med hvad du har, for du har mere end England, hvis I kigger med hjertet.
  England! Igen har du valgt kampen. Igen har du valgt at kæmpe. Havde du valgt klogt, havde du valgt at have modstanderne foran dig og ikke hos dig selv. Det havde givet dig en anden fremtid.
  England! Du har født store krigere. Dem har I haft brug for. I fremtiden bliver det en helt anden slags krigere, I får brug for. I kan ikke mere vinde på slagmarken. I kan ikke mere bygge monumenter over jeres døde soldater og mindes jeres krige. I fremtiden vil ulv og ulv kæmpe og lam vil vise jer vejen. Kun de få af jer vil se vejen, og derfor bliver den lang. Det har I valgt.
  Lyt EU! Ændre I ikke jeres kurs, vil Briterne ikke være de eneste der forlader unionen. Slut I får ikke mere.”

6. Danmark 2012.
Danmark: "I glemmer kærligheden. Den kærlighed som I har bygget jeres land på. Den kærlighed som er fundamentet ikke bare i familierne, i skolerne og i samfundet men også i demokratiet. Glemmer I kærligheden, ødelægger I fundamentet til det hus, I er ved at bygge til jeres børn.           
  Forstå det! Jeres forældre og jeres bedsteforældre gav jer en arv. De byggede jeres samfund til jer. De frugter de gav jer, er dem I spiser nu."
  Uddrag fra bogen Guddommelige profetier.

 

5. Rusland 2012.
  Rusland: "Hemmelighedsfuld og alene. Men stor er du, og lille er du. Demokratiet har haft en lang vej hos jer. Endnu er I ved det første trappetrin. Læren er ikke let. Den er svær og vanskelig når I går magtens vej… Og hør så! I har haft en gal munk. Der vil komme en vis munk… I skal kende ham på lammet. I skal kende ham på hans manglende ord. I skal kende ham på hans handlinger."
  Uddrag fra bogen Guddommelige profetier.

 

4. USA 2012.
USA: "I har demokrati. Men I udøver politik. Endnu har I ikke lært forskellen. Kun få af jer forstår det og udøver demokrati. Magt er ikke demokrati. Magt er politik. Den gør jer overlegne. Den gør jer store, hvor I skulle have været små. Demokrati skaber fred, den gør det kærlige og gode mod sin næste. Politik gør det modsatte. I hvert fald gør den ofte det modsatte. Den skaber ufred og laver uligheder, hvor der ingen uligheder eksisterede…                                                                                                                                       
Og Amerika! I vil blive et folk en dag, et broderfolk. Der vil blive lighed og kærlighed mellem jer. I vil blive en hjælp til verden. Men først den dag hvor I hjælper og løfter i kærlighed."
Uddrag fra bogen Guddommelige profetier.

 

3. Kina 2012.
Kina: "I er mange sjæle. I er fattige i ånden… Ledere! Ledere af Kina. Føl jeres børns sjæl. Se deres ansigter, ikke bare det I selv vil se, men se det liv, de er bestemt til at leve. Se ikke det I ønsker at se. Se dem som de er. Se deres drømme og deres storslåede visioner. Se deres visioner om kærlighed og fred… Og endnu en profeti. Hjælper I verden, hjælper verden jer. Og når I gør det, for den dag vil komme, vil I have æren, og jeres kærlighed vil vokse."
  Uddrag fra bogen Guddommelige profetier.

 

2. Israel 2012.
Israel: "I er et lidet folkefærd. Jeres historie er lang. Den fylder biblioteker, den fylder verden med jeres lovsange, fortællinger om lidelse og jagten på at blive et folk, et land, et uafhængigt folk. Israel! Vågn op! Hver dag skaber I had eller fred. Det vælger I selv. Men freden eller hadet begynder med jer selv. Ikke med jeres nabo eller jeres næste… Sår I tidslens frø, høster I tidslens frø. Sår I hjertets korn, høster I hjertets korn. Det gælder for den lille som for den øverste i samfundet… Endnu bliver der holdt hånden over jer. Endnu har I tid til at vende skuden rundt …"
  Uddrag fra bogen Guddommelige profetier.

 

1. Vatikanstaten 2012.
Vatikanstaten: "Stor er du. Større end mange der har mere end du. Hvad du mangler i plads, det har du i tro.
  Kardinalerne! I har højt betroede poster. Mange i jeres rækker tørster efter jeres positioner. Tørstede de så bare efter kærlighed, var meget vundet for dem… Kend dem på deres handlinger, ikke på deres ord.
 Paverne! I har haft mange paver, I vil få mange paver… Og hør så! I der vælger, I skal ikke vælge med forstanden. I skal vælge med hjertet. Det vil give jer gode og hellige paver. Om fem hundrede år vil den største af alle paverne være blandt jer... Han vil lægge en ny kurs… Jeres kirke vil eksistere i mange tusinde år."
  Uddrag fra bogen Guddommelige profetier.


 

bottom of page