top of page
rose - clairvoyance - medium - flere former for clairvoyance -
jesus4.jpg

Julien C. H. Andersen

Et liv i tro, kærlighed, medfølelse

og i Gud

Spirituel clairvoyance:

Julien laver flere former for spirituel clairvoyance:
 

  1. Individuel samtale.

  2. Parsamtale.

  3. Brev clairvoyance.

  4. Telefon clairvoyance. 

  5. Praktiske oplysninger.
     

1. Individuel samtale: Her er Julien spirituel clairvoyant vejleder, talerør fra den åndelige verden – for guider og afdøde, der hjælper med dine spørgsmål og eventuelle problemstillinger, som den åndelige verden oplever som relevant. Der vil ofte være nogle redskaber, så du kan komme videre i dit liv.
 

2. Parsamtale: Julien er talerør og hjælper for den åndelige verden til jer begge.
  Uanset om I har svært ved at lytte til jer selv eller jeres partner, er låst fast i gamle overbevisninger og adfærdsmønstre, vil I få muligheden til at ændre problemstillinger og finde jeres ressourcer frem. For den åndelige verden har oftest et andet syn på virkeligheden og giver nogle svar og sandheder som løser knuderne op, så I kan komme videre i jeres liv.

 

3. Spirituel brev clairvoyance: Har du ikke mulighed for et personligt møde, kan Julien tilbyde dig en brev clairvoyance som laves ud fra et foto, dit fulde navn og dine spørgsmål.

  Spirituel brev clairvoyance udføres kun, hvor der foreligger foto, navn og mod forudbetaling. Derfor skal der laves en bankoverførsel til Juliens konto evt. via netbank, når du bestiller clairvoyancen pr. telefon. Der vil gå 1-3 bankdage før betalingen kan ses på kontoen. Det skrevne materiale vil blive sendt via brev eller mail senest 7 dage efter betalingen er modtaget.

4. Spirituel telefon clairvoyance: via telefon eller SKYPE: udføres kun ved forudbestilling og forudbetaling.
  Forudbetaling sker via netbank til min bankkonto, når du bestiller Spirituel clairvoyancen pr. telefon. Der vil gå 1-3 bankdage før betalingen kan ses på kontoen.

 

5. Praktiske oplysninger: Spirituel clairvoyance betyder egentlig klarsyn, eller klarhørelse - og at Julien har kontakt til en åndelig mester som Jesus, engle eller andre opsteget mestrer.
Julien har både klarsyn og klarhørelse, som Julien bruger til at hjælpe andre mennesker med.

Som Spirituel clairvoyant er Julien talerør for den åndelige verden, dens guider og evt. afdøde. En clairvoyance er en hjælp til dig og måske nogle af dine problemstillinger, som den åndelige verden ofte har nogle andre løsninger på.

Som clairvoyant formidler Julien kontakten, og guider dig evt. med nogle redskaber, så du kan komme videre med dit liv.


Emner som kan berøres under en clairvoyance:
-Livsopgaver
-Livsmål
-Personlige kriser – fortid, nutid og fremtid
-Håndtering af livet
-Børn og opgaver
-Forældre børn relation
-Penge og kærlighed
-Partner/ægteskab

-Åndelig udvikling
 

En spirituel clairvoyance er en hjælp til dig. Spirituel clairvoyance er ikke en endegyldig sandhed. Men det er en god måde at få råd og vejledning til nogle af de problemer, man kan have i hverdagen. Du er selv ansvarlig for, om du følger rådene og vejledningen.

Har mulighed for at nedskrive eller optage seancen er du velkommen til det. Desværre kan jeg, som oftest ikke selv huske, hvad jeg har sagt under en sitting. Derfor er det bedst at optage eller nedskrive det, der bliver sagt, så du også selv har tid til at tænker over beskederne, da det næsten er umuligt at huske alt det, som bliver fortalt eller refereret til.

En Spirituel clairvoyant séance varer ca. 1 - 1 1/2 time.


Etik: Julien har tavshedspligt. En Spirituel clairvoyance er omsorg for dig og dine nærmeste. Der bliver ikke tunet ind på død, ulykke og 3. voksen.
  Afdøde kan komme til stede under en Spirituel clairvoyance. Dog er det ikke muligt, at bestille en samtale til en bestemt afdød. Alligevel vil den pågældende afdøde ofte være tilstede, da de som reglen står i kø fra den anden side, for at få kontakt til deres kære. 

bottom of page