Julien C. H. Andersen

Et liv i tro, kærlighed, medfølelse

og i Gud

Om Julien C. H. Andersen

Julien C. H. Andersen, er dansk, født 22 november1957 i Nordsjælland i Danmark. Han tilhører kristendommen og den danske folkekirke. Han har en søster og begge hans forældre var danske. Hans spirituelle rejse begyndt allerede som barn, hvor han havde åndelige oplevelser. Som ung mand gled det åndelige i baggrunden,

 
I 1977 blev han gift ved et kirkebryllup. I 1982 blev han som 24-årigt skilt og enlig far til en datter. Hun var dengang 2 ½ år gammel, og han var alene om at give hende kærlighed, trøst og tryghed.
  Tiderne var hårde. Han havde pligter over for mine forældre. Hans far som var sine venners ven, havde leukæmi, så han havde meget at se til: En døende far, en mor i krise, et fuldtidsarbejde og en datter uden en mor og i krise.
  Efter faderens død blev den sparsomme fritid så tit som muligt brugt sammen med datteren i lejligheden eller i weekenden, hvor de tog ud og besøgte farmoren. Om sommeren tog datteren og han på sommerferier til Jugoslavien eller Italien, hvor hendes trivsel var i centrum.

Omkring 1987 mødte Julien en kvinde, som han flyttede sammen med. De fik en søn sammen i 1991. På samme tidspunkt som han mødte kvinden dukkede det åndelige op igen i form af åndelige syn, visioner eller drømme. Nogle gange var synerne endda film, som kørte foran hans øjne. Det var et chok for Julien at opleve den åndelige verden så livagtig og kraftig. Men efter at chokket havde fortaget sig, modtog han undervisning og deltog i meditationsaftner hos Marina Munk i Store Havelse i Nordsjælland.
  Parforholdet med kvinden, datteren og sønnen var harmonisk og kærlighedsfyldt indtil de sidste par år, hvorefter Julien forlod hende i januar 1999. Efterfølgende bekrigede kvinden ham, og forsøgte at skille børnene fra deres far, hvilket lykkedes.

 

December 1999 – marts 2000 blev en ny begyndelse for Julien, da han tog til Indien, hvor han boede i en Ashram i næsten 3 måneder. Han brugte tiden på bøn og meditation, og han oplevede en dybtgående psykisk renselse

  Juliens vækst åndeligt i de måneder var stor. Både Jesus Kristus og andre åndelige mestre manifesterer sig og underviste ham dagligt i Guds kærlighed, og hans egen kærligheds evne. Hans opmærksomhed, adgang til det Guddommelige og forståelse for det åndelige og menneskenes fysiske liv voksede.   
  Noget at læren er, at vi er alle åndelige væsner, født i kærlighed og at alle religioner er en sti til Gud. Kilden til det Guddommelige er inde i os selv.
  Læren er også, at vi skal leve i det nuværende øjeblik, elske os selv og vores næste. Vores sande natur er ubetinget kærlighed, opmærksomhed, skønhed og hjælpsomhed, alt sammen noget som sindet har svært ved at forstå.

 
18 september – 18 december 2001 opholdt Julien sig i Amazonas i Brasilien 500 km. væk fra hvide mennesker. Han boede ved flodarmen Paracuni i en lille palmehytte over for landsbyen Osorio da Fonseca.
  Her dyrkede han dagligt igen ensomhed, stilhed, bøn og meditation, og den mystiske kommunikation og undervisning fortsatte fra åndelige mestre og Jesus Kristus under opholdet.
  I junglen i Amazonas oplevede Julien også igen den store ubetinget kærlighed og samhørighed med alt og alle, som kendetegner hjertets kærlighed.
 
I 2005 blev Julien uddannet som pædagog efter et studieophold i England, hvor han arbejdede med misbrugere og hjemløse. I Danmark har han siden som pædagog arbejdet med udviklingshæmmet, ældre med demente, Alzheimer og døende mennesker.
 
I 2008 vendte Julien tilbage til Amazonas med en gruppe rejsedeltagere på 11 kvinder og 1 mand, der gerne ville opleve junglen. De boede og sejlede rundt på en flodbåd, hvor Julien dagligt underviste i bøn, meditation og åndelig udvikling.
 
I 2011 afslørede Gud uventet, at Han ville have Julien til at skrive en bog. Dette var begyndelsen på en kommunikation, hvor Gud dikterer og afslører sin kærlighed og visdomsord for Julien. Den første bog kom til at hedde ”Profetens dagbog,” og det er blevet til flere bøger, dikteret af Gud.
  Julien anser det selv for en stor nåde, at han får lov til at nedskrive Guds ord efter diktat. Dette kaldes profeti. Selv har Julien aldrig modtaget nogen kateketisk eller uddannelse teologisk. 

I dag lever Julien meget tilbagetrukket. Han har kun begrænset antal tider til Spirituel clairvoyance og til enkelte spirituelle arrangementer.


 

Renselsen:
Julien brugte tiden på bøn og meditation, og han oplevede en dybtgående psykisk renselse, hvor han så alle sine syndere og alle de situationer, hvor han ikke havde elsket sig selv.
  Det var meget smertefulde indsigter og han græd hver dag i 3 måneder, mens han fik undervisning i Guds kærlighed. Resultatet var en dyb indre klarhed og en stor kærlighed.