top of page
åndelig.jpg
jesus4.jpg

Julien C. H. Andersen

Et liv i tro, kærlighed, medfølelse og i Gud

Guds ord og at skrive for Ham:
 

I årene 2000 – 2011 har Julien gennemgået store renselser, hvor han dagligt oplevede Guds kærlighed sat over for sin egen, familiens, venners og kollegaers begrænsede kærlighed. Det var meget smertefuldt - og indsigtsfuldt.
  Renselserne har medført undervisning og en stor åndelig vækst hos Julien.
  I 2011 efter mange år med mange prøver, fortalte Gud, at Julien skulle til at skrive bøger, og bad ham om at nedskrive Hans ord.
-
Når Julien modtager Guds ord, er han fuldt bevidst, kan tale og kan bruge sin krop på normal vis.
  Han modtager Guds profetiske ord igennem sin hørelse, samtidig med at han har en vision- ser en guddommelige skikkelse. Når Julien skal skrive Guds ord ned, får han først besked på, at nu skal han skrive. Det kan også være, at beskeden er, at han skal skrive senere den dag. Som oftest er det om aftenen.
  -
Der er to måder, at Julien oplever at Gud kommunikerer med ham. Den ene er, at Julien hører, at Gud taler til ham, hvorefter han skriver det talte ned. Det er ligesom at få diktat i skolen, hvor læren siger teksten, og eleven skriver det ned.
 Den anden måde er igennem Julens intellekt, hvor han både modtager ordene og forståelsen på en gang. Her oplever Julien at talen fra Gud, er som et lys, der brænder klart et øjeblik for så at slukkes. Og hvis ikke han får skrevet ordene ned, er de væk. Ordene er ligesom røg, der opløses i luften og han kan ikke genkalde dem. De er og bliver væk.
  I begge tilfælde går det meget hurtigt, hvormed at Gud taler, og lader indsigterne løbe igennem ham.
 Julien oplever ikke, at Gud taler igennem ham - men til ham, til hans ører og igennem hans intellekt. Det foregår indvendig i Julien. Man hører ikke nogen tale i værelset eller stuen, hvor Julien befinder sig.  

Alle bøgerne er skrevet som diktat. Den første bog ”Profetens dagbog” og noget af anden bog ”Guddommelige profetier” blev skrevet i hånden.  

  Derefter er alle profetierne skrevet ind på computer, og det er de efterfølgende meddelelser også, som Julien har modtaget igennem årene.
-
Den første bog er skrevet med Juliens karakteristiske håndskrift, som gengiver de meddelser som han modtager. Der er kun få rettelser i skriften, så man kan ikke kalde det automat skrift. Det er hellig skrift. Der er intet ondt i dem eller nedgørende. Ligesom i andre hellige tekster er budskaberne troværdige og kærlige og vidner om åndelig indsigt langt ud over det sædvanlige, i hvert fald langt ud over hvad man kan forvente hos en pædagog.
-
For et menneske som Julien uden nogen teologisk træning eller uddannelse er det en forunderlig præstation, at nedskrive tekster om de dybeste åndelige ting, herunder omkring demokratiets rolle og komme med forudsigelser om lande, nationer og mennesker i offentlige embeder.
  Det er også forunderligt, at der optræder ingen ondskab, stivhed, forvirring eller kaos i teksterne. Tværtimod er der orden i teksterne og de er klare, kærlige og forfinet, ligesom budskaberne understøtter eller endda forklarer andre hellige budskaber, ligesom de understøtter Guds lære, den kristne kirke og andre trossamfund.

Ingen af bøgerne eller meddelserne er blevet undersøgt af teologer eller andre fagfolk. 
 

 

 

 

Yderligere oplysninger om skrifterne - profetierne kan fås ved at læse bøgerne, der kan bestilles her på hjemmesiden, eller ved at læse udvalgte profetier på BLOG, som også findes her på hjemmesiden.
  Man kan også læse udvalgte profetier på Facebook under Julien C. H. Andersen eller på ”The house of Love” på Facebook.


 

  • w-facebook
image001.jpg
Guddommeligeprofetier.jpg
bottom of page